Zanger / Entertainer

Biografie

Mijn naam is Marco Paulo Slikboer en ben geboren op 12-9-1967 te Rotterdam. Al vroeg kwam ik in aanraking met muziek, omdat mijn ouders diverse cafés hadden waar in ik ben opgegroeid.
Na veel knutselen met disco materiaal had ik ook dan al snel een eigen disco’tje. 

Maar van het één     kwam het ander en groeide alles al snel uit naar een behoorlijke drive-in show genaamd BIG SOUND. Na een aantal jaren als DJ te zijn opgetreden, kwam daar mijn kans om met een band FLOGGER mee te gaan als roadie en die kans nam ik ook dan gelijk aan met de gedachte om kennis en ervaring op te doen.

Al snel stond ik achter de mengtafel. Na enige tijd had ik de nodige ervaring met het PA werk, dat het echte werk kon beginnen. Het verzorgen het van geluid voor vele artiesten.
Met de presentatie van de drive-in show en geluid kwam ik er achter dat presenteren eigenlijk wel moeilijk was waardoor ik veel lucht te kort kwam. 

Toen kreeg ik van iemand de TIP!!! Je moet gaan leren zingen zodat je een betere ademhalingstechniek onder de knie krijg, waardoor je beter kan gaan presenteren.
En zo kwam het dat ik begon met zingen en na een aantal jaren thuis te oefenen is het dan ook een uit de hand gelopen hobby geworden. Ik begon op familiefeestjes te zingen en voor je het weet ook op bruiloften, in cafés, gehandicapten, enz… waardoor ik steeds meer ervaring kreeg. Destijds ben ik verhuisd naar Zeeland en ook daar nam ik de draad weer op met zingen. Al snel kreeg ik steeds meer vraag om op te gaan treden en ik dacht waarom niet.


Na ruim 18 jaar met Big Sound bezig geweest te zijn heb ik het verkocht en ben dan ook onder een andere naam verder gegaan dit i.v.m. de zang carrière en heb daarom ook MP Entertainment in het leven geroepen zodat mijn passie kan blijven doen het geluid verzorgen van vele artiesten en daarnaast optreden op diverse locaties als Zanger Marco Paulo
​